Ansiktsbehandling

Under finner du de forskjellige ansikts-behandlingene vi tilbyr. Hvis du har spørsmål så er det bare å ringe for råd og veiledning. Jeg hjelper deg med å velge riktig ansiktsbehandling tilpasset din hudtype.

I denne behandlingen tilpasses alle produktene til din hudtype. Huden renses og skrubbes før vi gir fuktighet i form av serumer og konsentrater skreddersydd for din hud. Behandlingen berikes med en god massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med en tilpasset maske og utvalgte kremer.

Se pris og book online her

En dyptrensende behandling – acne hud eller fet hud. Minimerer urenheter og overskuddstalg og gir en klarere hud. Vi renser huden grundig,utklemming,serum ,maske og krem.

Se pris og book online her

Rens av huden, peeling, damp, utklemming, maske og tilpasset krem. Vi veileder deg også om hvordan du kan stelle huden hjemme. ( Denne behandlingen er for deg mellom 13- 20 år ) Her må dere velge Karianne som behandler.

Se pris og book online her

Behandlingen starter med en avslappende rygg massasje. Rens av huden, peeling ( massasje av hodebunn imens peeling virker) lett utklemming, massasje av ansikt,nakke og skuldre og maske. Behandlingen avsluttes med produkter tilpasset din hud.

75 min

Se pris og book online her

Luksuriøs og cellefornyende behandling med anti age effekt.Intensivt fuktgivende. Gir en ny start til spent og trøtt ansiktsmuskulatur. En luksus behandling med aha peeling og stimulrende massasje. I denne behanlingen arbeider hudterapeuten med å peele huden, tilføre huden fukt og næring,forebygger forekomsten av fine linjer og ujevn pigmentering samt minske blomstring av urenheter. Behandlingen inkluderer den deilig «gullmasken» som intensivt gjennomfukter, reparerer og beskytter.

I denne behandlingen inngår rengjøring, aha peeling,utklemming, forming av bryn, massasje av ansikt, hals, nakke, bryst og skuldre, spesial maske «gullmaske», øyemaske,serum, dagkrem og eventuelt foundation.

Se pris og book online her

Retinol forbedrer hudstrukturen og gjør huden jevnere,klarere og spenstigere. Dette er en peeling som eksfolierer huden og stimulerer dannelsen av nye hudceller som vil gi huden mere glød,den vil bli jevnere,strammere og huden vil føles glatt.

Dette er en behandling hvor du får både deilig velvære og den veldig effektive effekten av retinol peelingen.

Den redusererer  effektivt fine linjer,talg,ujevnheter og gusten hud.

Vi renser huden,tilfører næring i form av massasje og maske før peelingen pensles på. Du forlater salongen med peelingen på og etter 3 til 8 timer vasker du den av ( du får nøye instrukser ) Du vil flasse lett til moderat noen dager før huden fornyer seg .

Se pris og Book online her

COMCIT DIAMOND: Comcit som er det nyeste innen Microneedling og avansert hudpleie. Den tar hudpleie ett skritt videre, uten injeksjoner, lammelser og kirurgi. Dette gjør COMCIT med huden din: Minimerer linjer og rynker, reduserer pigmentflekker, jevner ut arr og ujevnheter, reduserer strekkmerker, plumper huden med fuktighet og glød og gir oxygen til alle nivåer i huden. Inkl. oppstrammende og fuktighets maske.

60 Minutter

For best resultat anbefales en kur på 6 behandlinger annenhver uke og gjennta Kuren en til 2 ganger i året for vedlikehold.

Se pris og book online her

* Cryo Microneedling med infusjonsserum av aktive ingredienser

* Oksygen mesolift

* Complex-c skin repair maske

Se pris og book online her

Kombinert anti-age behandling som etterlater huden din hydrert og glødende. Behandlingen Mykner utrykkslinjer,forbedrer hudens elastitet og inneholder dyp innslusing av oksygenerte vitaminer og mineraler.

Inneholder:

  • Rens
  • Crystal polish som fjerner døde hudceller og stimulerer sirkulasjonen
  • Madonna oxygen lift med dyp infusjon av okygenerte vitaminer og mineraler
  • Face lift maske,en eksklusiv beroligende og lett oppstrammende ansiktsmaske.
  • Avsluttes med en fuktgivende ansiktskrem

Hvorfor velge denne behandlingen:
Dette er behandling som ønsker det lille ekstra utenom en vanlig ansiktsbehandling,føler deg veldig tørr,har en stresset hud som du føler trenger en oppfriskning og super å ta før en spesiell annledning.

Se pris og book online her

Ta vare på ansiktets mest delikate område med denne beroligende og oppfriskende behandlingen designet for øyepartiet. Spesielt utviklet for å lindrer poser, redusere mørke ringer, bekjempe tørrhetslinjer og rynker. De nøye utvalgte planteekstraktene kombinert med terapeutens spesifikke massasjeteknikker etterlater øyekonturen med et synelig løft.

Se pris og book online her

En behandling som gir raske og langtidsvirkende resultat. 6 til 10 behandlinger med 1 -2 ukers mellomrom anbefales for å få et tydelig resultat. Kuren passer for alle hudtyper. Ved kjøp av 5 behandlinger samtidig så byr vi på den 6 behandlingen.

I behandlingen inngår: Rengjøring, aha peeling, serum, dagkrem og eventuelt foundation.

Se pris og book online her

Den fullstendig anti aging kuren som arbeider på solskadet, matt og livløs hud, finelinjer, rynker, pigmentforandringer, ujevnheter og store porer. I behandlingen inngår rengjøring, booster, aha peeling, gullmaske, øyemaske og dagkrem.

Ved kjøp av 5 behandlinger samtidig spanderer vi den 6.

Se pris og book online her

Denne behandlingen arbeider på solskadet, matt og livløs hud, finelinjer, rynker, pigmentforandringer, ujevnheter og store porer. I behandlingen inngår rengjøring, , aha peeling, maske etter behov,serum og dagkrem.

Ved kjøp av 5 behandlinger samtidig spanderer vi den 6.

Se pris og book online her