Nye lokaler

Da er tiden inne for å gå nye veier og gjøre drømmen til virkelighet. Jeg har lenge drømt om å forme min helt egen salong og da måtte jeg finne mine helt egne lokaler. Jeg har satt stor pris på samarbeidet med Beautyjunkie og jentene der. Jeg kommer til å savne de men det hender man som person og bedrift har andre visjoner i livet.

Hvor vil du finne meg?

Det har ikke vært lett å finne nye lokaler i Asker da de ikke vokser på trær her men valget falt på et lite og intimt lokalet på Trekanten kjøpesenter i helsebygget og det er jeg så glad for .. Her skal jeg skape min egen lille oase av velvære og i disse dager drives det med oppussing der.

Du vil finne meg mellom Trekanten lege senter og øyelegen. Det er inngang fra toppen av trekanten vis av vis service torget men du kan også komme dit fra kjøpesenter ved å ta heis eller trapp til helsebygget. Det enkleste er å gå til 3 etg ved christiana belysning og  da ser du skilt. Det er gratis parkering i 2 timer på Trekanten.

Jeg Håper å være på plass fra 6 mars men jeg vil holde alle oppdatert om det og om prosessen fram til da.

Jeg håper mange vil følge meg videre og vil glede seg like mye som jeg gjør .

Klem fra Trine