Føles huden din dehydrert eller tørr?

Ny ansikts behandling fra Sothys

Vi går inn i en årstid  hvor mange kan føle at huden blir mere tørr og dehydrert . Det blir kaldere ute og vi fyrer mere inne og på grunn av de temperatur forskjellene så mister huden litt ekstra fuktighet. Vi har jo hatt en god og varm sommer også  med masse sol som også kan gjøre huden mere dehydrert .  Det viktigste i behandling av å bekjempe at huden ser eldre ut enn den er er å passe på at du har nok fuktighet i huden.

Sothys er et fransk hudpleie merke som har trygge og effektive behandlinger som er basert på naturlig og aktive plante ingredienser og har en farts tid i over 70 år.

Hydra3ha fuktighets behandling

Sothys er veldig dyktig på spesial behandlinger hvor du og huden blir skjemt bort og nå har vi tatt inn en behandling som gir huden din masse fuktighet og du får masse massasje .  ( Det er jo vi noe alle liker )

AVANSERT FUKTIGHET + ULTIMAT VELVÆRE

Opplev 75 min. intens fuktighet med trippel hyaluronsyre effekt! Kjenn hvordan huden «plumpes» med fukt og næring mens du skjemmes bort med massevis av gode massasjer gjennom hele tiden.

Hydra3Ha™ intensiv behandling er en profesjonell og intelligent fuktighetsbehandling som arbeider med alle aspekter knyttet til din huds hydrering. Med ultra-behagelige teksturer og høy-aktive ingredienser for å bade huden i velvære og absolutt fuktighet! Passer damer og menn. Bevist effektiv*

Anbefales som singel behandling ved lett dehydrering eller som en kur (x3 beh) ved kristisk dehydrering.

Etter 1 behandling: Opp til + 71% fuktighet *
Etter 3 behandlinger: Pro-ungdommelig hydrering 100% fornøyd **
*Instrument måling, gjennomsnitt resultat på 5 personer. Gjennomsnitt for hele panelet på 15 personer: + 39%. **Selvevaluering av 15 personer.

Her kommer det en en liten video  snutt som du kan se hva du kan vente deg.

Så ikke dette ut som en god behandling?

Vi vil i Oktober 2018 ha intro tilbud på denne behandlingen til kr 990;- ( ordinær pris 1250 ) så vil du sikre deg å få time så kan du booke behandlingen her :

Book online her

Eller ring oss på telefon : 41 32 42 02

Gleder oss til å se deg .

Klem fra Karianne og Trine

Less ogsÅ

Fyldigere bryn?

Fyldigere bryn? Ønsker du å farge vipper og bryn? Føler du at vippene er blasse og synes du det er deilig med litt mer markerte

Les mer »

NYHET/INTRO TILBUD

Nyhet/Intro tilbud Ny effektiv behandling fra Exuviance Vi har gledet oss til å fortelle dere om denne behandlingen fordi ingenting er bedre å tilby behandlinger

Les mer »