Fyldigere bryn?

Ønsker du å farge vipper og bryn?

Føler du at vippene er blasse og synes du det er deilig med litt mer markerte øyne uten å alltid å bruke mascara?

Ønsker du å ramme inn øynene og få litt fyldigere bryn ved å farge og forme de slik at ansiktet får et løft så er farging av vipper og bryn noe for deg. Vi finner da fram til farge og form sammen  som passer til deg.

Vippefargen sitter i ca fra 4-6 uker ,bryns fargen kan forsvinne litt fortere avhengig av hårtype og om du er mye i sol men erfarings messig så holder det å farge bryn hver 5 uke for et optimalt resultat.

Jeg har i mange år nå farget Vipper og bryn med Fred Hamelten sin power infusion farger og det er noe av det beste jeg har brukt i min karriere som hudterapeut. Når jeg farget øyebryn før skled fargene mye fortere ut og ble ikke alltid et like naturlig resultat. Det samme gjaldt vippe fargen . Jeg er veldig glad for at jeg valgte å bruke Fred Hamelten sine farger da det viktigste er at kunder og jeg som hudterapeut blir fornøyd med resultatet.

Nå har jeg også tatt inn Fred Hamelten make up og pinsett. Øyebryns make up er suveren å fylle ut der man ikke har så mye hår eller vil ha fyldigere bryn. Den sitter perfekt hele dagen ( tåler også å bli svett ) og blir veldig naturlig og pen uten at det ser strekete ut. Den finnes i 2 forskjellige farger ( Light blond og ash grey ) De er begge 2 kalde farger som jeg synes gir penest resultat.

Ønsker du å farge vipper og bryn koster det 550;- inkludert forming med voksing eller napp og farging av bryn koster 390,. inkl. forming av bryn.

Book time her

Less ogsÅ

Fyldigere bryn?

Fyldigere bryn? Ønsker du å farge vipper og bryn? Føler du at vippene er blasse og synes du det er deilig med litt mer markerte

Les mer »

NYHET/INTRO TILBUD

Nyhet/Intro tilbud Ny effektiv behandling fra Exuviance Vi har gledet oss til å fortelle dere om denne behandlingen fordi ingenting er bedre å tilby behandlinger

Les mer »