Høsten er tiden for kur!

Vi har jo hatt en knall sommer i år og vi har nok kost oss masse i solen alle sammen. Det er jo ikke komme bort i fra at sol er godt for kropp og sjel.

Mange føler nok huden har blitt litt mer dehydrert, litt tettere porer , kanskje huden føles litt gusten og kanskje mange har fått litt uønsket  pigmenteringer. Det er helt vanlig da solen står for 90 % av aldersforandringer i huden.

Nå har jo høsten begynt å melde sin annkomst og hva er vel bedre da å hjelpe huden med å få tilbake litt glød.

Vi har satt sammen 2 pakker på en kurbehandling fra Exuviance for å hjelpe deg med dine utfordringer.

ACNE KUR

3 Behandlinger som gir deg glød,reduserer acne ,urenheter og store porer. Vi analyserer huden din,gir deg en god rens og peeling med fuktsyrer, massasje i hodebunn under peeling ,  maske og krem. Vi veileder deg også for hjemmebehandling.

Behandlingen tas 2 hver uke over 3 ganger.

Pris: 1470,- ( verdi 1650 )

Age revers kur :

3 behandlinger som gir deg ny glød og som reduserer linjer og porer. Her analyserer vi huden din,gir deg en god rens etterfulgt av en peeling med fruktsyrer ( booster hvis huden tåler det) Du får en massasje i hodebunn eller nakke og skuldre imens peeling virker, anti age maske,øyemaske og krem. Vi veileder deg også til riktig bruk av produkter og hjemmebehandling for best resultat.

Behandlingen tas 2 hver uke .

Pris: 1750,- ( verdi 1950 )

Behandlingene betales som en helhet ved første behandling.

 

Less ogsÅ

Fyldigere bryn?

Fyldigere bryn? Ønsker du å farge vipper og bryn? Føler du at vippene er blasse og synes du det er deilig med litt mer markerte

Les mer »

NYHET/INTRO TILBUD

Nyhet/Intro tilbud Ny effektiv behandling fra Exuviance Vi har gledet oss til å fortelle dere om denne behandlingen fordi ingenting er bedre å tilby behandlinger

Les mer »