Hvem er den nye hudterapauten hos asker hud og velvære?

Nyhet hos Asker hud og velvære

Mange har kanskje fått med seg at det skjer noen nye ting hos oss fra 6 August da det vil komme enda en hudterapeut i salongen og det gleder jeg meg veldig til. Da vil det lettere for alle å få time og dere som handler kan være litt tryggere på at det alltid er noen i salongen. Vi vil ha lengre åpningstider og åpent hver lørdag.

Hvem er så den nye hudterapeuten?

Hun heter Karianne Høien, 42 år gammel og bor i Asker sammen med samboer ,sønn på 10 år og en hund som heter Dina. Hun har oppvokst i Drøbak men har bodd halve livet i oslo uten om 5 år hvor hun bodde og jobbet som personlig trener og drev med Fitness i Usa .
 
Hun er Utdannet hudterapeut fra Hudpleie akademiet i 2007 med Cidessco eksamen og har jobbet i salonger i oslo i 12 år så hun har masse erfaring og er veldig godt likt.
 
Jeg møtte Karianne for mange år siden på kurs i Exuviance da hun har jobbet lenge med de. Vi fant alltid tonen og hadde alltid mye å prate om så jeg er ganske sikker på at dere vil like henne da hun er en sprudlende dame med et stort hjerte og  stor passion for å hjelpe andre og det er noe jeg setter veldig stor pris på.
 
Karianne har også jobbet med fotpleie i mange år så vi vil også endelig få det på menyen igjen inkludert shellac på føtter. Jeg vet det er mange som har savnet det og vet dere vil være i trygge hender her.
 
Hun har også kurs i klassisk massasje så dere som vil ha en dypere massasje  så er det Karianne dere skal bestille time hos.  Jeg vil fortsette med aroma/healing massasje men det er ikke noe dyp massasje.
 
Hun har masse erfaring med hudpleie behandlinger og er spesielt glad i å jobbe med acne problemer og hudforbedring. Hun vil også kunne tilby egne ungdoms behandlinger og selvfølgelig alle andre behandlinger vi tilbyr som farging av vipper og bryn og all hårfjerning.
 

Åpningstider

Karianne vil jobbe som selvstendig næringsdrivende under Asker hud og velvære . Hun har valgt å kalle seg Asker hud og fotpleie så navnet er ikke så veldig langt unna mitt. Hun har egen instagram konto så følg henne gjerne der.
Fram til 1 desember vil hun jobbe på
  • Mandager fra 11-19
  • Tirsdag fra 9-15
  • onsdag fra 15-21
Jeg har jo stengt på mandager og Tirsdager vil jeg jobbe fra 15 til 21 og onsdager vil jeg jobbe fra 9-15 og normale åpningstider ellers fram til 1 Desember. Etter 1 desember vil det være åpningstider fra 9-21 hver dag uten om mandager .
 
Jeg er veldig glad for at Karianne valgte  å samarbeide med Asker hud og velvære da vi kommer til å utfylle hverandre ganske bra. Jeg vet hun vil bli savnet i Oslo da hun har veldig mange kunder som har satt pris på henne der.

ONLINE BOOKING

Jeg har jobbet mange år alene så mange vil sikkert synes det blir rart å booke time online da dere vil få 2 stykker å velge mellom. Da vi er selvstendig begge 2 så må dere velge mellom enten Karianne eller meg ( Trine ) før dere kan søke behandlinger. Finner du ikke time hos den ene så prøv den andre.
Vi vel etterhvert få et felles telefon nummer til salingen  men jeg vil også ha det samme tlf nummeret som jeg alltid har hatt  og Karianne vil også ha et eget telefon nummer dere kan nå  henne på da vi prøver å være så tilgjenglig som mulig. Mere info om telefon nummer vil komme etterhvert.

Less ogsÅ

Fyldigere bryn?

Fyldigere bryn? Ønsker du å farge vipper og bryn? Føler du at vippene er blasse og synes du det er deilig med litt mer markerte

Les mer »

NYHET/INTRO TILBUD

Nyhet/Intro tilbud Ny effektiv behandling fra Exuviance Vi har gledet oss til å fortelle dere om denne behandlingen fordi ingenting er bedre å tilby behandlinger

Les mer »