Nyhet/Intro tilbud

Ny effektiv behandling fra Exuviance

Vi har gledet oss til å fortelle dere om denne behandlingen fordi ingenting er bedre å tilby behandlinger som er effektive. Vi vil jo hele tiden prøve å utvikle oss for å tilby dere gode behandlinger som gir resultater. Exuviance er veldig flinke med å komme med behandlinger som man ser en forskjell og ingenting er  bedre en det.

Radiance retinol peel

Denne gangen har de utviklet en retinol peel som du utfører i salongen og som har en avansert sammensetning med retinol og patentert citrafil som eksfolierer ,forbedrer hudstrukturen og gjør huden klarere ,spenstigere og hudtonen jevnere.Peelingen regnes som overfladisk ,krever minimal med helingstid. Retinol peelingen passer for alle hudtyper som trenger hudfornyelse

Den intensive behandlingen kan brukes på forskjeelige hudtilstander som linjer og rynker,ujevn pigmenteringer og tapt spenst. Retinol gir også gode resultater på hud som har tendens til acne.peelingen gjør acne arr og postinflammatorisk hyperpigmenteringer mindre synlig.

Behandlingen

 1. Vi begynner med å rense huden,
 2. Deretter masserer vi huden med pha massasje krem for å tilføre fuktighet,stimulerer blodsirkulasjonen og at du skal få en avslappet stund.
 3. vi legger på intensive eye treatment maske under øynene og en fuktighetsgivende og plumpende maske.
 4. retinol peelingen blir påført huden din og den vil virke i 10 min imens vi følger med.
 5. Vi skal ikke vaske av peeling da den skal virke fra 3 til 8 timer (kommer ann på hudtype)
 6. Du vil få nøye instrukser om etterbehandling.

Etter noen dager vil du begynne å flasse og vil gjøre det i 2-4 dager før huden fornyer seg. Du vil se synlig resultater og huden vil føles glatt.

Ønsker du den ekstra boosten til huden din?

 1. Da vil denne behandlingen være noe for deg i vinter. Du får en deilig velvære og effektiv behandling i ett. Vi har lyst å gi deg et godt  intro tilbud fra 20 Januar og ut februar  Denne behandlingen vil normalt koste 1300,- men vil NÅ kun koste 950,-. Gleder oss til å ta i mot dere til behandlig hos oss.

  Du kan booke time online her

  eller ring oss på 41 32 42 02

Less ogsÅ

Fyldigere bryn?

Fyldigere bryn? Ønsker du å farge vipper og bryn? Føler du at vippene er blasse og synes du det er deilig med litt mer markerte

Les mer »

NYHET/INTRO TILBUD

Nyhet/Intro tilbud Ny effektiv behandling fra Exuviance Vi har gledet oss til å fortelle dere om denne behandlingen fordi ingenting er bedre å tilby behandlinger

Les mer »