OPPUSSING

Da er oppussing av nye lokaler i gang i Knud askers vei 28 ( helsebygget ) på Trekanten startet . De har fått opp et rom men fortsatt masse igjen som skal fikses. Det skal males,ny lyssetting ,elektriske anlegg som skal fikses og selvfølgelig all innredning som skal ordnes.

Det har allerede kommet en fantastisk ny behandlings benk som dere skal få ligge på å nyte behandlingen.Det er viktig med god komfort under behandlingen så dere kan få max ut av opplevelsen og en ny lekker resepsjondisk har ankommet som vil møte dere når dere kommer inn i min velvære hule.

Jeg gleder meg masse til å ta disse lokalene i bruk fra 6 Mars men følg med fordi kommer til å dele mere av oppussingen underveis.

Jeg vil ønske alle mine flotte kunder en god helg. Jeg er veldig takknemlig for alle sammen som gjør at jeg får lov til å drive med min passion og drøm. Glad i dere alle.

klem fra Trine