Sothys har en fantastisk sol serie og nå har vi kampanje på den. Kjøper du en solkrem ( du velger faktor selv) Den finnes i faktor 20,30 og 50. og sothys sine nye shimmer til hair and body ( lukter himmelsk) så får du med anti age after sun gratis.

Solkremene beskytter godt,lukter nydelig ,føles deilig på huden og gjør at du får en jevn og fin brun farge som vil vare lenger. Det er kjempeviktig å bruke en god solkrem som beskytter deg mot solbrenthet og solens skader og et stort pluss at fargen blir jevnere .

Kampanjen varer så lenge jeg har produkter.

HAIR AND BODY SHIMMERING OIL!

Fremhev hudens vakre brunfarge med denne pleiende oljen med shimmer effekt . Påføres på hele kroppen for fuktighet,næring og en fantastisk glød. Bruk den også i håret for en nydelig glans,gi pleie samt samle splittede tupper. Kan brukes i vått eller tørt hår og er perfekt dersom håret føles tørt og trått av saltvann eller klorvann. Etterlater et lett og elegant slør av shine og en utrolig herlig duft.

Sothys «After sun treatment»kan annvendes  som en etter sol kur for hudens celler . Den sterke anti age virkningen og reparerende effekt på cellene er på nivå med de mest aktive anti age kremer. Forsterker hudens naturlig dna beskyttelse og reparerer -samt beskytter  epidermale stamceller  mot fri radikaler. Stimulerer pigmenter ansvarlig for brunfargen for en forlenget  holdbarhet av farge.