Hvorfor får du tørre lepper?

Når vinteren kommer så får vi store klimaendringer og den store forskjellen mellom den tørre varme luften inne og kalde luften ute gjør at det blir en belastning for huden våres. Huden mister sin naturlig fuktighet og forsvinner til den tørre luften rundt oss.

Det verste du kan gjøre og som man ofte gjør når man føler seg tørr på leppene er å slikke seg rundt munnen,da spyttet vårt er basisk og vil skade huden/leppenes syrekappe som vil føre til tørre og såre lepper.

Hva kan du gjøre for å forebygge tørre lepper?

Beskytt leppene dine med gode leppeprodukter og bruk din ansiktspeeling til å peele leppene en gang i uken. Leppene har samme behov som pleie som resten av huden men unngå leppeprodukter med mineral olje da det gir enda tørrere lepper.

Tips til gode produkter til leppene

Lipsmart er en genial leppebehandling som gir fuktighet , hydrater og volum i ett serum. Du vil oppleve mykere og ikke minst fyldigere lepper.

Lipsmart fungerer som en fuktighetskur for leppene og til forskjell fra andre leppeprodukter legger den seg ikke bare utenpå som en beskyttende hinne,men den går inn og jobber med å skape det friske utrykket man ønsker.

Lipsmart inneholder virkestoffer som øker kollagenproduksjon som igjen bidrar til øke volum og mykgjør leppene slik at sprekker og linjer blir merkbart redusert.

Virkestoffer:  palimitoyl oligopeptider som balanserer hudens naturlig fuktighetsnivå. Det vil si mangler du fuktighet fra f.eks fra solskader,kulde eller aldring så vil den få leppene til å produsere mere fukt for å kompansere.

Virkestoff 2: Glykolipider-stimulerer til cellefornyelse som vil gi leppene et fyldigere og sunnere uttrykk.

Virkestoff 3: Phytokinekort – den får leppene selv til å produsere fuktighet innenfra og du vil mere stor forskjell etter kort tids bruk.

For et max resultat bruk den i 29 dager . Lipsmart inneholder ingen irritanter.

Det beste er å forebygge tørre lepper en å behandle tørre og såre lepper så pass på leppene dine med gode produkter.

Pris: 299,-