OM OSS

Bli kjent med Asker Hud og Velvære og våre medarbeidere
Trine Haugen - Eier av Asker Hud og Velvære

KARIANNE HØIEN – HUDTERAPEUT OG FOTPLEIER

H ei, jeg heter Karianne Høien, jeg er 42 år gammel og  bor i Asker sammen med samboer , sønn på 10 år og en hund som heter Dina. Jeg er oppvokst i Drøbak men har bodd halve livet i oslo uten om 5 år hvor jeg bodde og jobbet som personlig trener/konkurerte i Fitness i Usa.

Jeg er utdannet hudterapeut fra hudpleieakademiet i 2007 med cidessco eksamen og har 12 års erfaring med hudpleie og fotpleie i salonger i Oslo. Jeg har også kurs i klassisk massasje fra institutt for helhetsmedsin.

Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker og vil alltid at kunden skal være i fokus og ha det bra. Jeg får masse energi av å jobbe med kunder og at alle mennesker er forskjellig er så fint .

Jeg gjør alt av voks,fotpleie,hudpleie,farging av vipper og bryn og klassisk massasje.

Jeg erspesielt  veldig glad i å jobbe med acneproblemer og hudforbedring, vonde muskler i nakke og rygg ( klassisk massasje) og fotpleie.

Jeg elsker å lære og studerer mye om huden på fritiden.

Karianne

 

ASKER HUD OG VELVÆRE – KLINIKKEN

A sker hud og velvære så dagens lys i februar 2011 

Asker hud og velvære holder til i dag i Knudaskervei 28 b i helsebygget på trekanten kjøpesenter. Der utfører jeg hudpleie ,hårfjerning med voks,farging av vipper og bryn og aroma massasje.

Hos oss  setter vi fokus på avstressing og velvære med behandlinger hvor man ser gode resultater. Du vil som kunde hos oss  alltid være i fokus og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Vi jobber med hudpleie, klassisk massasje hårfjerning med voks ,farging av vipper og bryn og fotpleie

Du kan bestille timer online eller ringe hvis du ønsker det, men tar aldri tlf når vi er midt i en behandling for da er det du som kunde som får all min oppmerksomhet. Det er bare å legge igjen navn og tlf nr så ringer vi opp igjen.

Vi har åpent lørdager etter avtale. Avbestilling av time må skje 24 timer før ellers blir timen belastet i sin helhet.

HER FINNER DU OSS

Vi holder til i Knudaskersvei 28 B i helsebygget på Trekanten kjøpesenter.

Du vil finne oss mellom Trekanten legesenter og øyelege Klyve. Det er inngang fra toppen av trekanten vis a vis servicetorget men du kan også komme dit fra kjøpesenter ved å gå til 3 etg ved Christiania belysning, inn ved siden av de og følg skilt heis til helsesenter og da det opp en etg.

Det er 2 timer gratis parkering på Trekanten eller det er parkering på taket mot betaling.

Skulle du fortsatt ikke finne fram så er det bare å ringe oss på telefon 41324202 eller så skal vi guide deg frem.

Velkommen til oss!