OM OSS

Bli kjent med Asker Hud og Velvære og våre medarbeidere
Trine Haugen - Eier av Asker Hud og Velvære

TRINE HAUGEN – INNEHAVER

Hei, jeg heter Trine Haugen og er innehaver av Asker hud og velvære. Jeg er utdannet hudpleier  og har også utdannelse innen fotpleie og aroma massasje. Når man først er utdannet innen faget er man ofte på kurs for at du som kunde skal få den beste behandlingen. Jeg har tatt Fred Hamelten smart kurs for å lære mere om bryn, og make-up kurs fra imageakademiet.

Jeg elsker å jobbe med mennesker og er så glad for å hjelpe kundene mine med forskjellige utfordringer. Det være seg problemer med huden, hender og hårvekst. Eller kanskje du bare er litt stresset og sliten? Jeg er veldig glad i å gi massasje og få kundene til å føle luksus og en indre ro, noe en god massasje kan bidra med. Kundene mine sier at jeg har gode, varme hender og at massasjen gjør dem avslappet. Dette er tilbakemeldinger jeg setter veldig stor pris på, og som betyr mye i dette yrket.

Min visjon for livet og bedriften er: Gi velvære og healing til hud,kropp og sjel til mennesker jeg møter på min vei. Mennesker er stadig i utvikling så jeg er nok ikke ferdig med å utvikle meg innen faget, og andre ting jeg brenner for i denne retningen. På bloggen min skriver jeg om de forskjellige temaene jeg jobber med.

Kanskje dette kan gi deg inspirasjon til å ta steget å få hjelp med dine utfordringer. Jeg hjelper deg gjerne.

Trine Haugen - Eier av Asker Hud og Velvære

KARIANNE HØIEN – HUDTERAPEUT OG FOTPLEIER

H ei, jeg heter Karianne Høien, jeg er 42 år gammel og  bor i Asker sammen med samboer , sønn på 10 år og en hund som heter Dina. Jeg er oppvokst i Drøbak men har bodd halve livet i oslo uten om 5 år hvor jeg bodde og jobbet som personlig trener/konkurerte i Fitness i Usa.

Jeg er utdannet hudterapeut fra hudpleieakademiet i 2007 med cidessco eksamen og har 12 års erfaring med hudpleie og fotpleie i salonger i Oslo. Jeg har også kurs i klassisk massasje fra institutt for helhetsmedsin.

Jeg er veldig glad i å jobbe med mennesker og vil alltid at kunden skal være i fokus og ha det bra. Jeg får masse energi av å jobbe med kunder og at alle mennesker er forskjellig er så fint .

Jeg gjør alt av voks,fotpleie,hudpleie,farging av vipper og bryn og klassisk massasje.

Jeg erspesielt  veldig glad i å jobbe med acneproblemer og hudforbedring, vonde muskler i nakke og rygg ( klassisk massasje) og fotpleie.

Jeg elsker å lære og studerer mye om huden på fritiden.

Karianne

 

ASKER HUD OG VELVÆRE – KLINIKKEN

A sker hud og velvære så dagens lys i februar 2011 men har drevet min egen klinikk siden 2005 og var ferdig utdannet i 2000.

Asker hud og velvære holder til i dag i Knudaskervei 28 b i helsebygget på trekanten kjøpesenter. Der utfører jeg hudpleie ,hårfjerning med voks,farging av vipper og bryn og aroma massasje.

Hos oss  setter vi fokus på avstressing og velvære med behandlinger hvor man ser gode resultater. Du vil som kunde hos oss  alltid være i fokus og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Vi jobber med hudpleie, aromamassasje, klassisk massasje hårfjerning med voks ,farging av vipper og bryn og fotpleie

Du kan bestille timer online eller ringe hvis du ønsker det, men tar aldri tlf når vi er midt i en behandling for da er det du som kunde som får all min oppmerksomhet. Det er bare å legge igjen navn og tlf nr så ringer vi opp igjen.

Vi har åpent lørdager etter avtale. Avbestilling av time må skje 24 timer før ellers blir timen belastet i sin helhet.

HER FINNER DU OSS

Vi holder til i Knudaskersvei 28 B i helsebygget på Trekanten kjøpesenter.

Du vil finne oss mellom Trekanten legesenter og øyelege Klyve. Det er inngang fra toppen av trekanten vis a vis servicetorget men du kan også komme dit fra kjøpesenter ved å gå til 3 etg ved Christiania belysning, inn ved siden av de og følg skilt heis til helsesenter og da det opp en etg.

Det er 2 timer gratis parkering på Trekanten eller det er parkering på taket mot betaling.

Skulle du fortsatt ikke finne fram så er det bare å ringe oss på telefon 41324202 eller 41424078 så skal vi guide deg frem.

Velkommen til oss!